+33 (0)6 30 00 65 55  - 10, rue Gaston Lévy - 92330 Sceaux

SIREN 422 629 246 INSEE

ULYSSES International Studies informeert, adviseert en begeleidt leerlingen en studenten bij het selecteren van en inschrijven aan internationale universiteiten om de kansen op succes te vergroten.

Studeren in de UK

Mariët ROBERT is

 British  Council Education Agent

"with distinction"

CIS Logo.jpg

Studeren in Nederland

ULYSSES International Studies is de Nederlandse specialist

in Frankrijk

Personaliseer je kandidatuur, zodat je de juiste keuze durft te maken!

SESSIES

1.445€
395€
1245€
vanaf 165€
 

HOW TO WRITE AN EXCELLENT PERSONAL STATEMENT

RONDTRIP UNIVERSITEITEN

Het bezoeken van een campus is  één van de beste methoden om meer te weten te komen tot welke universiteit jij je het meeste aangetrokken voelt. Wij helpen graag, zodat jij het maximale uit je bezoek haalt.

 
 

ONZE WERKWIJZE

Het vinden van de juiste universiteit is een reële uitdaging: - Iedere opleiding en iedere universiteit is verschillend en elke student is uniek. Succesvol kiezen, zich aanmelden en toegelaten worden tot universiteiten in het buitenland is zeker mogelijk, maar het vereist voorbereiding en motivatie.

 

De beslissing nemen je aan te melden aan een buitenlandse universiteit en het doorlopen van de inschrijvings procedure is een ongekende ervaring en stimuleert je persoonlijke groei. Onderscheid jezelf van de andere kandidaten en aarzel niet je positieve eigenschappen, vaardigheden en bijzondere gebeurtenissen naar voren te brengen. Samenwerken met iemand die een praktische en solide ervaring heeft, vergroot je kansen op succes.

Mariet ROBERT oprichter van ULYSSES International Studies begeleidt leerlingen bij het selecteren van, en inschrijven aan internationale universiteiten, met name in de Verenigde-Staten, Canada, het Verenigd-Koninkrijk en Nederland. Mariët heeft bijgedragen aan vele internationale projecten en heeft succesvol haar dochters begeleid, die studeren aan King's College London en de University of California Berkeley. Zij heeft belangrijke verschillen waargenomen in de aanmeldingsprocedures, maar ook in de gevraagde informatie. Mariët heeft een pragmatische aanpak en technieken ontwikkelt om jongeren te begeleiden. Zij woonde in Nederland, Frankrijk en de Verenigde Staten; Mariet is meertalig en heeft een multi culturele kennis, die van onschatbare waarde is tijdens de verwezenlijking van jouw project.

ULYSSES International Studies is een onafhankelijk advies bureau en werkt samen met gerenommeerde universiteiten over de hele wereld, ULYSSES International Studies is een geregistreerd UCAS Center en Mariët is een British Council Education Agent "with distinction". 

Tot op heden hebben wij hebben een succes percentage van 100% en onze studenten zijn aangenomen aan vermaarde universiteiten zoals Imperial College London, King's College London, University of Warwick, McGill, University of Amsterdam en UC Berkeley.

 

Of je nu van plan bent te gaan studeren in het buitenland voor een maand, trimester, voor een bachelor of master diploma, wij werken SAMEN met en VOOR jou. Wij werken persoonlijk gericht en houden te allen tijde jouw doel in de gaten. Samen werken we aan een plan, luisteren, adviseren en begeleiden je om jouw kansen op succes te verhogen.

Ons standpunt is dat alle studenten die dromen van studeren in het buitenland de kans en een goede begeleiding moeten en kunnen krijgen.

 

CONTACT

Wil je meer weten over onze sessies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

+33 6 30 00 65 55

10, rue Gaston Lévy, 92330 Sceaux, France

SIREN 422 629 246 INSEE