ULYSSES International Studies informeert, adviseert en begeleidt leerlingen en studenten bij het selecteren van en inschrijven aan internationale universiteiten om de kansen op succes te vergroten.

 

ULYSSES International Studies is een onafhankelijk adviesbureau die vrijuit de universiteiten aanbeveelt die het beste bij jou passen.

Elke student is uniek en wordt begeleid op maat.

Dit is wat onze klanten zeggen over ULYSSES International Studies:

I was lucky enough to work with Mariet during my time at the British Council, whether this was at the education exhibitions organized by the British Council, events at our premises or events organized by Mariet herself. Mariet was an absolute pleasure to work with, pro-active, positive and dynamic. She is very knowledgeable on the UK education market and is excellent at connecting with and giving unbiased advice to future students. (Laura Owen , former BRITISH COUNCIL Project Manager) 

 

Mariet takes the time to know her clients. She is a skilled listener and knows how to guide students along the way from chosing good 'match' schools, programs, application processes and the endless paperwork and selection processes till registration. Mariët is patient, knows how to nudge and be firm to get things done. I highly recommend her services both to schools as to parents as individual coach for their child.

Jane MacDonald (ASICS board member, CSI, Bristish Section Camille See, mother)

 

Lees meer getuigenissen  ...

Articles

Beyond The Bac: Higher Education in France and Abroad book

BEYOND THE BAC : Higher Education in France and Abroad

Get tips, read student anecdotes, and compare options in this one-stop guide to university study in several top-choice countries.

Helen Shavit and Jude Smith are the editors

Mariët Robert authored the Dutch chapter "Higher Education in the Netherlands"

ULYSSES International Studies is een onafhankelijk bureau, de Nederlandse, Ierse & Engelse studie specialist in Frankrijk !

UCAS logo

A UCAS centre is viewed as a trusted source of applications by universities.

Council of International School logo

CIS has established a network of consultants who have experience supporting students around the world. Independent University Counsellors are professionals who help students and families research potential universities, and guide students through the application process.

Capture d’écran 2021-07-10 à 11.29.29.png

The British Council is committed to working with quality counsellors. Training is a core component of their strategy.

Personaliseer je kandidatuur, zodat je de juiste keuze durft te maken!

Sessies

Wij werken persoonlijk gericht en houden te allen tijde jouw doel in de gaten.

Persoonlijke Begeleidingssessies

 Meisje dat in fontein bij UCI viert

A - Z

BEGELEIDING

Complete Begeleiding:

Strategische Plannen

 +

Actie Plan

vanaf 1.400€ HT
 Zijaanzicht van de Universiteit van Oxford

STRATEGISCH

PLANNEN

Samenstellen van jouw target universiteiten lijst

495€ HT
 crowdsurfen tijdens de diploma-uitreiking van de UCI

SESSIES OP MAAT 

Personal Statement, Introductie Sessie, Informatie Sessie,  ...

vanaf 192€ HT

SEMINARS EN INFORMATIE SESSIES 

 Lees meer over onze GRATIS presentaties en seminars 

SERVICE AAN SCHOLEN

Onze kennis is beschikbaar voor scholen

 

HOW TO WRITE AN EXCELLENT PERSONAL STATEMENT

RONDTRIP UNIVERSITEITEN

Het bezoeken van een campus is  één van de beste methoden om meer te weten te komen tot welke universiteit jij je het meeste aangetrokken voelt. Wij helpen graag, zodat jij het maximale uit je bezoek haalt.

 
 

ONZE WERKWIJZE

Het vinden van de juiste universiteit is een reële uitdaging: - Iedere opleiding en iedere universiteit is verschillend en elke student is uniek. Succesvol kiezen, zich aanmelden en toegelaten worden tot universiteiten in het buitenland is zeker mogelijk, maar het vereist voorbereiding en motivatie.

 

De beslissing nemen je aan te melden aan een buitenlandse universiteit en het doorlopen van de inschrijvings procedure is een ongekende ervaring en stimuleert je persoonlijke groei. Onderscheid jezelf van de andere kandidaten en aarzel niet je positieve eigenschappen, vaardigheden en bijzondere gebeurtenissen naar voren te brengen. Samenwerken met iemand die een praktische en solide ervaring heeft, vergroot je kansen op succes.

Mariët Robert UIS

Mariet ROBERT oprichtster van ULYSSES International Studies begeleidt leerlingen leerlingen bij het selecteren van, en inschrijven aan internationale universiteiten, met name in het Verenigd-Koninkrijk, Ierland, Canada en Nederland. Zij heeft aanzienlijke ervaring opgedaan in het begeleiden van studenten bij de meest uiteenlopende  internationale studieprojecten. Mariët deelt ook graag haar ervaring als moeder, zij begeleide haar dochters door zeer verschillende buitenlandse projecten. Zij beheerst de belangrijke verschillen in de aanmeldingsprocedures, maar ook in de gevraagde informatie. Mariët heeft een pragmatische aanpak en technieken ontwikkelt om jongeren te begeleiden. Zij woonde in Nederland, België de Verenigde Staten en Frankrijk; Mariet is meertalig en heeft een multi culturele kennis, die van onschatbare waarde is tijdens de verwezenlijking van jouw project.

ULYSSES International Studies is een onafhankelijk adviesbureau die vrijuit de universiteiten aanbeveelt die het beste bij jou passen. Wij hebben ook vertrouwde relaties opgebouwd met enkele gerenommeerde universiteiten over de hele wereld. ULYSSES International Studies is een geregistreerd UCAS Center, Mariët is een British Council Education Counselor en een CIS Affiliated Consultant. 

Tot op heden hebben wij hebben een succes percentage van 100% en onze studenten zijn aangenomen aan vermaarde universiteiten zoals Cambridge University, Imperial College London, LSE, King's College London, University of Warwick, McGill, University of Amsterdam, Rotterdam School of Management, UC Berkeley, ...

 

Of je nu van plan bent te gaan studeren in het buitenland voor een bachelor of master diploma, wij werken SAMEN met en VOOR jou. Wij werken persoonlijk gericht en houden te allen tijde jouw doel in de gaten. Samen werken we aan een plan, luisteren, adviseren en begeleiden je om jouw kansen op succes te verhogen.

Ons standpunt is dat alle studenten die dromen van studeren in het buitenland de kans en een goede begeleiding moeten en kunnen krijgen.

 

CONTACT

Wil je meer weten over onze sessies? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

+33 6 30 00 65 55

10, rue Gaston Lévy, 92330 Sceaux, France

Immatriculation au RSEIRL N° 422 629 246 R.S.E.I.R.L.